Vaaleanpunainen juustokakku

Kaipaako kesäjuhlasi jotain makeaa ja syötävän suloista? Minun veljeni leipoi tämän ihan täydellisen kakun minulle 30-v juhliin ja haluan jakaa nyt myös teille reseptin siihen. Tätä kakkua nimittäin kehuttiin myös kovasti ja oli ehdottomasti todella näyttävä elementti ruokapöydässä. Valmistus myös tapahtuu nopsaan, mikäli ei ala säätää kondensoidun maidon kanssa niinkuin veljeni ja loppujen lopuksi tässä vierähtikin ilta leipoessa 😀 
Tämän kakun alkuperäinen resepti on Mailis Penttilän käsialaa.(C) Tenhunen Photo
Vaaleanpunainen juustokakku
Pohja:
125 g dominokeksejä50 g sulatettua voita
Sulata voi ja murskaa keksit. Yhdistä raaka-aineet ja painele massa kakkuvuuan pohjalle. 
Täyte:
4 liivatetta2,5 dl vispikermaa180 g vaniljatuorejuustoa2 dl kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia0.5 dl kiehuvaa vettävaaleanpunaista elintarvikeväriä 
Laita liivatteet kylmään veteen vähintään 10 minuutin ajaksi. Vatkaa kerma. Lisää kermaan valmiiksi kondensoitu maito ja vaniljatuorejuusto. Lisää sopiva määrä elintarvikeväriä, niin että se värjäytyy vaaleanpunaiseksi. Purista liivatteista vesi pois ja laita ne kiuhuvaan veteen. Lisää sulanut liivate ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon. Laita täyte pohjan päälle ja hyydytä sitä

Lue koko postaus tästä