VAALEANVIOLETIT VILLASUKAT KEVÄÄSEEN

Luulin tossa Californian reissun jälkeen, että olin hukannut mun lemppari villasukat.. Aloin  sitten hirveetä höökiä neulomaan uusia sukkia, kun oli jotenkin todella ahdistunut fiilis siitä,että oon hukannut mun lempparisukat. Mä siis pidän villasukkia kesät talvet ja oon niin riippuvainen villasukista, että yleensä ronttaan niitä mukaan myös reissuille – kuinka monta kertaa ollan oltu Espanjassa & Italiassa 30 asteen helteessä ja mulla on ollut villasukat.. Tai Rio de Janeirossa – villasukat oli sieläkin mukana! 😉
Langaksi valikoitui jo ennen reissua salaa ostamani Novitan 7 veljestä Aurora sävyssä kissankello, jota olin ostanut 2 kerää siltä varalta, että teenkin 2 sukat. Hyvä niin, sillä nyt sain tehtyä 2 erilaiset sukat ja niille molemmille on varmasti käyttöä. Kun ensimmäinen sukkapari oli valmistunut, eli noi lyhyemmät sukat, niin luonnollisesti se kadonnut sukkapari löytyi myös.. En kuitenkaan jäänyt harmittelemaan uusien sukkien neulontaa, sillä.. villasukkia tarvitsee aina! ♥

Lyhyempi vartiset sukat tein mun lemppari sukkamallilla eli mallilla, jonka oon

Lue koko postaus tästä