Vaatekaapin vanhin mekko

Kesän aikana tuli käytyä vaatekaapin valikoimaa aika huolellisesti läpi, kiitos viikon kirpputorijakson sekä kaikkien reissujen, joita varten piti kehitellä mahdollisimman monta asua mahdollisimman pienellä vaatemäärällä.

Vaatteita tonkiessani havahduin siihen, että näissä kuvissa näkyvä Warehouse-merkkinen mekko on vanhin edelleen käytössä oleva mekkoni. Tämä kapeaolkaiminen sifonkimekko taitaa samalla olla myös ensimmäisiä Zalando-tilauksiani vuodelta 2013. Miten nostalgista!

On ilahduttavaa huomata, kuinka kertakäyttömuotia oleva vaate voi siitä huolimatta kestää käyttöä ja aikaa. Midimittaisena tämä mekko on taas ajankohtaisempi kuin koskaan, eikä materiaali ole mennyt viidessä vuodessa miksikään. Edelleen mekko on minulle hyvin mieluinen ja pääsee varmasti käyttöön taas ensi kesänä.

Matalien slip on -ballerinojen kanssa mekon kanssa kelpasi tallustella koko päivän Tukholmassa, ja korallin sävyissä hehkuvat värit piristivät aamuviiden herätyksestä, märkänä kiinni sutaistuista hiuksista ja kilometrien kävelystä ryytynyttä olemusta.

Minkä ikäinen ja millainen on sinun vaatekaappisi vanhin vaate? Haastan kaikki vastaamaan kommenttiboksiin tai kertomaan vanhimmasta vaatteestaan vaikka omassa blogissaan!

Lue koko postaus tästä