Vadelma-appelsiini-chia juustokakku

Maaliskuussa jo ollaan menossa, mihin tuo aika katoaa. Tosin ei keväältä näytä vaikka kevätkuukausi onkin. Ikkunasta kun katsoo ulos niin lunta pyryttää minkä ehtii. Onneksi ei kuitenkaan ole ollut kovia pakkasia. En ole yhtään talvi-ihminen. Jouluna saa olla lunta mutta muuten en välitä. Paitsi, että onhan mäenlasku kyllä mukavaa, ja siihen tarvitaan mieluusti lunta. 
Tässä välissä ehti jo tietkin kuivua ja mieli oli kovasti keväässä ja kukkasissa mutta minkäs teet. Se otetaan mitä annetaan, ainakaan sään suhteen ei paljoa ole omille toiveille sijaa.

Leivonta piristää silti aina. On mukava kokeilla uutta mutta on kiva myös pysyä vanhoissa tutuissa. Juustokakku on jo niin verissä ettei sen tekoon ohjeita tarvita, mutta on kiva kokeilla uusia makuyhdistelmiä. 
Tällä kertaa uuden kokeilu painottui juustokakun pohjaan. Perinteisten digestivien sijaan kokeilin tehdä pohjan Friggs Mini Cookies -kekseistä, joiden makuina tässä kakussa on vadelma-chia. Kyseiseen sarjaan kuuluvat myös inkiväärin ja sitruunan sekä vadelman ja kookoksen makuiset minikeksit. Kekseihin ei ole lisätty

Lue koko postaus tästä