VADELMANSIEMENÖLJYÄ SISÄLTÄVÄT MARASBEN-HIUSTENHOITOTUOTTEET

*Yhteistyössä pretty.fi, tuotteet saatu.
Sain jokin aika sitten pretty.fi:ltä testiin Marasben hiustenhoitotuotteita, jotka sisältävät vadelmansiemenöljyä. Vadelmansiemenöljy sopii erinomaisesti kuiville ja rasittuneille hiuksille – eli siis juurikin sitä, mitä omat hiukseni ovat tällä hetkellä. Merkkiin innosti myös sen kotimaisuus ja se, ettei tuotteet sisällä ollenkaan sulfaatteja eikä parabeeneja. 

Marasbe shampoo&hoitoaine
Hiukseni ovat olleet koko talven todella karheat ja takkuiset, mikä on ollut kummallista, koska hiukseni ovat aina olleet todella liukkaat. Hiukset selvästi pehmenivät, kun olin vähän aikaa käyttänyt Marasben shampoota ja hoitoainetta. Tästä kaksikosta siis todellakin oli apua minun kuivahtaneelle tukalleni. 

Marasbe Light Hair Treatment-hiuöljy
Hiusöljyä olen käyttänyt kuiviin latvoihin suihkun jälkeen. Marasben hiusöljy imeytyy hiuksiin nopeasti eikä hiukset jää öljystä rasvaisen tai öljyisen tuntuiseksi.

Marasbe Leave-In hoitosuihke
Olen aina käyttänyt hiuksiin jätettäviä hoitosuihkeita, joten innolla odotin, minkälainen tämä Marasben hoitosuihke on. Hoitosuihke osoittautui todella hyväksi ja siinä on juuri ne ominaisuudet, mitä vaadin hiuksiin jätettävästä hoitosuihkeesta: se vie sähköisyyden hiuksista ja antaa hiuksille hieman

Lue koko postaus tästä