Vähän höpinää ja vitamiinia elämään

Noniin, kun voi ihminen tehdä asiat vaikeiksi niin sitten se tekee. Iski sellainen ”mitä mä kirjoitan- blokki” ja sitten ylimietin, siinä sitten ajattelin, notta ei ketään kiinnosta aiheet. Eihän tuosta ajattelumallista tule muutoinkaan mitään niin ajattelin vaan kirjoittaa.

Eli jos hassua tekstiä, niin ajatuksella ”antaa palaa” että blokki lähtee pois. Liika mietintä muutenkin tuo vaan päänsärkyä! ;D

Kuntoilu etenee omalla painollaan ja painoja nostellessa. Olo on ollut vähän tahmea, ei millään meinaa päästä treeneihin, mutta selkäranka ei onneksi ole katkennut. Päämäärää kohden mennään ja focus on siellä kuitenkin.

Olen jonkin verran taas tutustunut lisää tuohon oireistoon:  keski- ikä ja oikeastaan niiden voittamiseen. Kun tietää jotain, niin on helpompi tehdä asioille myös jotain. Onhan tämä muutosten aika oma lukunsa, mutta kaikilla edessä ja luonnollinen siirtymä eteenpäin. Eikä tuo nyt niin haittaa, enää, vaan niitä oireita enempi haluaa laimentaa.

Toistaiseksi olen säästynyt aika paljolta, kuumat aallot eivät ole tavoittaneet, lisäkilot about hallinnassa, en ole muuttunut näkymättömäksi,

Lue koko postaus tästä