Vaihtarit #5

Villasukkavaihto on täällä taas. Tämä on jo viides järjestetty sock swap, jossa osallistujille etsitään ulkomailta vaihtarikaveri, jolle neuloa sukat ja vastaisuudessa saat sukat sitten joltakin muulta. Ajankohta vaihtelee ympäri vuoden. Viime vuonna vaihtareita ei järjestetty ollenkaan. Vaihtarit on aloitettu 2015 ja sinä vuonna ne järjestettiin kahdesti.
Kaikki edelliset minun neulomat sukkavaihto-sukat löytyy täältä:International Sock Swap 1International Sock Swap 2International Sock Swap 3International Sock Swap 4

Tämä on jo tuttua kauraa. Neulo parille sukat, laita pakettiin ja lähetä, odota omia sukkia, ota kuva.Kolmansista vaihtosukista en ikinä saanut tietoa, menikö ne perille asti Australiaan. Kuvia niistä saajan jaloissa ei ikinä tullut. Kaikki muut sukat on löytäneet perille asti.
Nämä sukat lähtevät Amerikkaan. Muistaakseni oon lähettänyt sinne sukat kerran aikaisemminkin.Näissä käytin omaa malliani, jonka ohje löytyy täältä. Tälle mallille on muuten nimi hakusessa, keksisitkö sinä jotain? Mulla tulee kovasti näistä mieleen, varsinkin tässä värissä, vilja. Mallin nimeä ei kuitenkaan voi sitoa väriin, joten joku yleinen nimitys olis tosi kiva!
Vaihtarisukat #5
Puikot 3½mmSilmukoita 48 s.Lanka

Lue koko postaus tästä