Välikausivaatteet Reimalta

* Kaupallinen yhteistyö Reiman kanssa.

Onko teillä jo hommattu välikausivaatteet? Jos ei niin nyt olisi Reimalla kaikki ulkoilutakit -20% alennuksessa 22.4 asti. Onko asukokonaisuuden yhdistely hankalaa? Inspiraatiota voit hakea vaikka täältä.


Reimalta löytyy myös aivan ihastuttava sadeviitta sävyissä pink ja navy ja koot menevät 98-140cm, joten valinnanvaraa löytyy. Kannattaa tsekata myös alelaari, koska siellä on mm. uikkareita ihanaan alehintaan. Minun omaksi lemppariksi nousee tämä söpö vihreäraidallinen sadetakki. Kuoseja takista on valittavana paljon, joten varmasti se lemppari sieltä joukosta löytyy.

Uusia kevät- ja kesävaatteita pääset katsomaan täältä. Siellä on mm. ihanat Reimatec Wetter Wash kengät. Valittavana on useita värejä ja koot menevät 24-38. Joillakin aikuisella saattaa olla pieni jalka, joten voin vain suositella lastenosaston kenkiä. Itselläni oli talvella lastenpuolelta Viking goretexit ja aivan ihanan lämpimät ja vedeltä sekä tuulelta suojaavat ovat sekä kestivät hyvin talven käytössäni.
Joko muuten olet Reima Clubissa mukana? Saan parhaimmat edut ja houkuttelevia kutsuja sekä mahdollisuuden osallistua tuotekehitykseen sekä paljon muuta. Suosittelen siis liittymään.
Mitkä on sun

Lue koko postaus tästä