Valkosuklaa-passion juustokakku

Superaurinkoista viikonalkua kaikille! Meitsin viikosta on tulossa oikee hulinakiireviikko mutta en anna sen haitata, koska sunnuntaina alkaa ansaittu ja pitkältä tuntuva kesäloma. Pakataan samaisena päivänä oitis matkalaukut ja suunnataan Espanjan lämpöön. Syön tässä iltapalaksi mun tän hetken ihan lemppari välipalaa, herkkupalaa, aamupalaa, hiukopalaa tai oli mikä vaan pala nimittäin rahkaa pensasmustikoilla ja passionhedelmällä. Passionhedelmästä tulikin mieleen jakaa ohje ja kuvat makeen kirpsakasta valkosuklaa-passion juustokakusta, jota päätin kokeilla muutama viikko sitten. Tää on aika nappivalinta myös sellasille, jotka ei tykkää äklömakeista leivonnaisista, koska tää on samalla myös sopivan kirpeetä.

Pohja:
n. 200 g LU:n Bastogne keksejä (tai kaurakeksejä)50g voita
Täyte:
1 purkki sitruunarahkaa (esim. Valio)1 purkki tuorejuustoa2,5 dl vispikermaa100g valkosuklaata4 liivatelehteäpikku nokare vaniljatahnaa tai vähän vaniljajauhetta0,5 dl sokeria
Kiille:
6 passionhedelmää2 dl keltaista hedelmämehua (esim. Innocent mango tai Vitalin passion-banaani)4 liivatelehteä
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä ja valmista ensin kakun pohja. Murskaa keksit hienoksi jauheeksi esimerkiksi minigrip-pussin sisällä. Sekoita sulatettu voi joukkoon kun keksijauhe on valmista ja painele

Lue koko postaus tästä