Valoa taloon!

Hyvä valaistus on tunnelman luoja, mutta nyt marraskuussa se on myös edellytys näkemiselle! Pimeys antaa mahdollisuuden näyttää asiat eri valossa, mutta samalla valolla tuodaan esille tunnelmaa ja se luo positiivisia tunteita ja energiaa, Hyvä valaistus saa alkunsa ihmisen tarpeesta ja tahdosta voida hyvin ja nauttia elämästä.

Varsinkin lasten huoneissa olemme kokeilleet hieman erilaisia vaihtoehtoja, ja olemme todenneet tärkeäksi, että lapsilla on esimerkiksi omat lukuvalot. Tyttöjen huoneeseen päädyimme valkoisiin HYSSNA LED-valaisimiin. Kodin1 on toimiva verkkokauppa, jossa on erittäin edullinen toimitus ja hyvät toimitusajat. Meidän valaisimet tuotiin suoraan kotiovelle. Tämä oli ensimmäinen kerta kun ostin valaisimia verkosta, mutta hyvien kuvien ja tuoteselostusten myötä tuotteet vastasivat täysin toiveitani.

Maxin huoneessa on aikaisemmin ollut erilainen kattovalaisin, mutta leikeissä se ei oikein valaissut tarpeeksi, ja siksi himmennettävä LED HYSSNA, jossa on viisi spottia, jotka voi kohdistaa oli täydellinen vaihtoehto. Lamput, jotka tulivat valaisimen kanssa eivät ole himmennettäviä, mutta Hannu vaihtoi ne nopeasti säädettäviin valoihin.

Lue koko postaus tästä