Vanha neule kertoo minulle tämän päivän tarinaa


Jokaisella vaatteella on tarina, tai ainakin minun vaatteilla on erilaisia tarinoita. Nyt kerron yhden minulle hyvin rakkaan vaatteen tarinan. Tämä vaate kertoo ihmisestä, joka on ollut lapsuudessani mukana, hänen poikansa on minulle edelleen tärkeä ja on minun läheinen ystäväni. Kun rakkaan ystäväni äiti jätti tämän maan, niin sain käydä hakemassa vaatteita ja kenkiä sekä muuta tavaraa, mitkä on minulle tärkeitä tai joista voin tehdä jotakin. Yksi tällainen asia oli villatakki, itse tehty villatakki. Keseinen villatakki on pyörinyt tuolla ”mitä teen tästä”-laatikossa monta vuotta, ihan siitä syystä, että villatakki on minulle aivan väärän mallinen ja takkiin oli tullut pitkiä langanpätkiä kun oli jäänyt johonkin kiinni, lankoja myös mennyt poikki. Tästä syystä se vain pyöri ja pyöri laatikossa.

Tässä kesällä ennen näitä ihania helteitä päätin purkaa koko villatakin ja kaivoin myös erilaisia jämälankoja esiin. Tarkoituksena oli tehdä over size- villapaita, jossa on erilaista pintaa ja myös erilaisia lankoja. Villapaidassa on siis villasekoitteita, eri

Lue koko postaus tästä