Vanhoista tekstiileistä pestäviä pesulappuja


Minulle on yksi asia todella tärkeä ja se on nämä pestävät pesulaput. Meillä ainakin näitä tulee paljon käytettyä ja tekstiilejä, joista tehdä näitä tulee koko ajan tuunauskasaan. Ja vaikka itse ei kaikkea tarvitse, ne voi laittaa lahjaksi, varsinkin sellaiselle henkilölle, joka näitä arvostaa.
Nämä pesulaput on tehty vanhasta pyyhkeestä sekä minun vanhoista pöksyistä. Aikanaan oli kovasti muotia froteiset pöksyt ja tietenkin minä tein sitten itselleni valkoiset sekä mustat pöksyt. Molempia pöksyjä on käytetty niin paljon, että olivat jo niin venyneet ja vanuneet, että päätin luopua niistä nyt vihdoin. Housujen tilalla sain pehmeät pesulaput, joilla on kiva hoitaa kasvoja ja poistaa meikit. Peukku näille.

Ihan paras tapa kierrättää omat tekstiilit, on tehdä niistä käyttöön jotakin uutta. Yksi tapa on tehdä kudetta, josta sitten tekee mattoja tai laukkuja tai mitä ikinä nyt kuteesta voikaan tehdä ja toinen tapa on valmistaa erilaisia kestotuotteita. Toki myös uusia vaatteitakin, mutta näihin edellämainittuihin kannattaa käyttää juuri niitä tekstiileitä,

Lue koko postaus tästä