Vanhoista trikoopaidoista olopöppylät


Aamutuimaan saattaa iskeä erittäin kummallisia ajatuksia pääkoppaan ja ne eivät poistu ennen kuin asialle tosiaan tekee jotain ja nyt tosiaan tein. Useimmiten en nimittäin vaivaudu kuin piirtämään ajatuksen paaperille mutta nyt oli ihan pakko kaivella jälleen kerran lumppis-projektin laatikoita ja ottaa muutama muu materiaali apuun kun paljoa tuota trikoota ei ole noissa projektin laatikoissa. Parasta on se, että nyt meikäläisellä on lähes samanlaiset pöppylät kuin omalla pojallani, muistetteko vielä ne hänen pökst? Jos ette niin klikkaa katsomaan tästä.

Ei muuta kuin leikkelin ja ompelin materiaalit yhteen kankaaksi ja sen jälkeen leggareiden kaava päälle ja uudet hömelöt leggarit saivat ensimmäiset hengenvetonsa. Voitteko uskoa, että nämä pöppylät on naurattaneet meikäläistä koko aamun. On muuten hyvä lähteä illaksi töihin kun on nauranut makeasti koko päivän.
Mieheni kaapista nappasin hänelle pieneksi jääneen paidan omaan käyttööni. On ihana laittaa tuollaisia itselle hiukan isoja vaatteita päälleen näin kotioloissa. Asun viimeistelee paksut villasukat, jotka ovat kyllä ihan parhaat näillä

Lue koko postaus tästä