Varaston tyhjennystä, osa 2

En edes kehtaa alkaa selittelemään kuinka ”huono” bloggaaja miusta on tullut. Rehellisesti täytyy myöntää, että bloggailu innostus on matalaakin matalammalla. Mutta mie yritän sinnitellä ja saada taas innostusta kehiin.

Nyt täräytän teille eetteriin viime vuoden viimeisimmät julkaisemattomat kynnet. Sitten voin alkaa taas ”puhtaalta pöydältä” bloggaileen ja siirtymään tälle vuodelle 😀

Nämä kynnet löytyi kansiosta ”lokakuu”. Jonkin verran vissiin laahaa jäljessä miun julkaisemattomat kynnet 😀 No oli miten oli, näissä kynsissä loistaa piCture pOlishin lakka Tiffany. Tiffany on koostumukseltaan pastellinen, vaalean sininen creme joka taittaa hieman vihreään. Helppo lakattava, vaati kylläkin kolme kerrosta peittävyyteen.
Halusin Tiffanyn kaveriksi jotain mustaa ja niimpä kaivoin decals kansiosta vanhat decalsit pariin kynteen ja loppuihin kynsiin lisäsin mustat niitit. Tykkäsin näistä lakkauksista vaikka ovatkin yksinkertaiset 🙂

Nämä seuraavat kynnet ovat marraskuulta. Näihinkin kaivoin piCture pOlishin lakkoja käytettäväksi. Lakoiksi valikoitui Bonbon (tumman sininen) ja Surf (vaalean sininen). Molemmat lakat ovat cremelakkoja ja molempia piti lakata kolme kerrosta riittävään peittävyyteen.
Koristeluiksi valikoitui valkoiset niitit

Lue koko postaus tästä