Väsyttää

Jostain syystä olen ollut tässä vuodenvaihteen jälkeen todella väsynyt ja vedoton. Yliopistolla käyminen ja opiskeluhommat kyllä sujuvat mitenkuten, mutta paljoa muuta en sitten jaksakaan. Lähinnä röhnötän sohvalla ja katselen tyhmiä videoita, luen eskapistisesti höttöisiä blogeja tai selaan Tiiraa ja retkeilysivustoja haaveillen seikkailuista ja samalla harmitellen sitä, etten jaksa lähteä seikkailemaan.


Eräänä päivänä olin aikeissa suunnata pienelle päiväretkelle Friskalaan, mutta hoidettuani ensin asioita keskustassa, totesinkin, etten millään jaksaisi pysytellä enää liikkeellä yhtään pidempään, joten otinkin bussin takaisin Runosmäkeen, kävin lyhyesti tsekkaamassa lähimmän ruokintapaikan linnut ja laahustin sen jälkeen kotisohvalle koomaamaan. No, ruokinnalla oli sentään mukavan paljon tiaisia, ja lisäksi kuulin punatulkun vihellyksen ja mustarastaan sirahduksen ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Olisi kuitenkin ollut kivaa jaksaa käydä Friskalassakin.

Toisena päivänä olin jo onnistunut siirtämään itseni Littoistenjärvelle, mutta ennen kuin olin ehtinyt kulkea edes ensimmäistä neljännestä valitsemastani lenkistä, totesinkin, ettei käveleminen yksinkertaisesti vain huvita. Jäin istuskelemaan rantakivelle, katselemaan auringonpaisteessa läikehtivää vettä, kuurankukkien koristelemaa jäätä ja kauempana

Lue koko postaus tästä