Vauhtimimmit ja L’Oreal arvonnan voittaja

Heikunkeikun. Tiia ja Souliina YouTube-kanava on vihdoin saanut näköisensä nimen ja se on ”Vauhtimimmit”. Olemme  hieman tehneet aluksi vasemmalla kädellä tätä tubekanavaa, mutta huomanneet myös, että into videoiden tekemiseen on kova eli on kivaa hommaa. 
Videoihin saa taiottua erilaista kulmaa taasen kuin blogeihin ja ensimmäinen kokkausvideokin on nyt julki. Niitä tehdään lisää, sillä video nousi heti yhdeksi katsotuimmiksi. Eläinvideoistakin tykätään ja koska meillä molemmilla sattuu olemaan lemmikkieläimiä, niin niitä tietenkin lisää. 
Vaikka nyt olemme keskittyneet säheltämiseen ja erilaisten tapahtumien kuvaamiseen, kun tilaajia on mennyt nyt jo 100 rikki ja kanava ollut elossa 3kk, niin vastuu kasvaa. Saatamme jatkossakin hassutella, mutta pyrimme olemaan hölmöilemättä ja haluamme pitää kanavamme positiivisena vaikka vakaviakin keskustelun aiheita olemme jo listanneet videoitavaksi. Mottomme on sama kuin Tädit tubettaa-kanavalla, että nauramme vain itsellemme, emme koskaan muille. Lupaudumme pitämään suut siistinä ja jutut aitoina ja kiltteinä. 
Vauhtimimmit ovat juuri ne, joista toinen on kosmonautti ja on menossa kuulemma painottomuutta testailemaan pian

Lue koko postaus tästä