Vauvan pieni nurkka

Oon harmitellut välillä sitä, että en saa laittaa vauvalle kokonaista huonetta valmiiksi. Olisi ihana päästä sisustamaan ihan kokonainen huone. Kaikkia suloisia huonekaluja ja ja ja ! Me asutaan kolmiossa ja olen joutunut tyytymään yhteen pieneen nurkkaukseen. Olen kuitenkin päättänyt tehdä siitä kauniin ja sellaisen, mikä miellyttäisi silmääni. Ja onneksi sentään tämä ihana pieni nurkkaus. Voi miten olen nauttinut tämän laittamisesta. Ja mikä parasta nyt se alkaa olla valmis. 
– Nurkkauksen bambutikkaat on ostettu käytettynä, parilla kympillä. – Pinnasänky on myös ostettu käytettynä, mutta on Ikean mallistoa.- Seinän kehykset ovat Jyskistä- Aivan ihanat taulut Hello Baby sekä Unnaon saatu SallaK:lta.

Mielestäni SallaK Design kauniit julisteet kruunasi nurkkauksen. Toki vielä jotain tuo kaipaisi. Ollaan Teemun kanssa suunniteltu, että tekisikö tuohon seinälle vielä pienen hyllyn. Hyllyn johon voisi laittaa yövalon ja mahdollisen itkuhälyttimen yms. Haluaisin myös laittaa muutamia vauvan vaatteita roikkumaan tuohon seinälle. Mutta katsotaan. Onhan tässä vielä aikaa kehitellä pojan nurkkausta valmiiksi <3 Kaipaisiko nurkkaus

Lue koko postaus tästä