Vauvauutisia

Nyt mä jaan teille vauvauutisia, eli mitä oon pitkään joutunut pimittämään teiltä. Täällä on eletty huhtikuusta asti onnentäyteisiä ja jännittäviä aikoja, sillä pian minä ja N ei olla enää kaksistaan, sillä meitä tulee kolmas! Moni on varmaan jo instagramin puolelta huomannutkin yllä näkyvän kuvan, joten puolille tämä tuskin enää tulee minään yllätyksenä.

Odottelin riskialtteimman vaiheen menevän ohi ja halusin kertoa läheisimmilleni ihan ensin, ennen kuin jaan mitään tänne netin syövereihin. Esimerkiksi mummoilleni halusin kertoa ihan itse, eikä niin että he saavat kuulla lähisukulaisilta, jotka käyttävät nettiä ja saavat ehkä sitä myötä tiedon. Vauvauutiset ovat vähän venyneet, sillä tänään mulla pyörähtikin 18. raskauviikko käyntiin eli kohta ollaan jo puolivälissä, jaiks.

Tämän vuoksi mulla olikin astetta rankempi kevät takana ja siitä aiheesta haluan jakaa enemmänkin sanoja ja palata vähän muistelemaan miten rankkaa se alkuraskauden pahoinvointi on. Kertoa teille vähän kokemuksiani siitä ja saada ehkä vähän keskustelua aikaiseksi esimerkiksi siitä, miten teillä muilla meni alku.