VERONNI HUULIPUNA

Tilasin kuukausi sitten Wishin kautta itselleni kokeiluun Veronnin huulipunan ja totta puhuen hieman jännitti testa ulkomailta tilattua huulipunaa. Eilen kuitenkin rohkaistuin ja testasin punaa. Pelkäsin, että huulipuna olisi aivan sekundaa ja saisi pahimmassa tapauksessa huulet kirvelemään tai muuta kamalaa tapahtuisi. Onneksi epäilykseni olivat turhia, koska puna oli paljon parempi, mitä kuvittelin!

Veronnin nestemäinen huulipuna oli helppo levittää ja se jäi todella kauniin sävyiseksi huulille. Putelissa punan sävy näytti vaaleammalta, mitä se huulissa oli – huulilla sävy oli jo melkein lähellä klassista tummanpunaista.

Kestoltaan Veronnin huulipuna oli mieletön! Ennen yövuoroon lähtöä jouduin hinkkaamaan sen pois meikinpuhdistusliinoilla, koska päivän aikana puna ei ollut kulunut juuri yhtään eikä pelkällä vedellä ollut toivoakaan saada punaa pois huulista.

Wishin kautta puna maksoi vain 1€! Wishin kautta olen tilannut vaatteita, leivontatarvikkeita ja tämän punan. Pitää sanoa, että vaatteita en enää tilaa kyseisen sivuston kautta, koska ne eivät vastaa kuvien vaatteita. Leivontatarvikkeet ovat aivan samanlaisia, mitä Suomesta saisi, mutta Wishin

Lue koko postaus tästä