Victoria Health -ostoksia

Ulkolaisista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista yksi suosikeistani on iHerbin ohella brittiläinen Victoria Health. Sen valikoima on erittäin laaja, mutta ei ihan niin älyttömän laaja kuin iHerbin, joten se ei aiheuta niin helposti samanlaista tuoteähkyä kuin iHerb. Victoria Healthissä on myynnissä paljon erilaisia terveystuotteita, lisäravinteita ja tietysti kosmetiikkaa. Siellä on joitakin samoja suosikkituotemerkkejäni kuin iHerbissä, ja tilaankin tuotteet mieluiten Victoria Healthistä silloin, kun en jaksa kikkailla 22 euron tullirajan kanssa.

Ostan Victoria Healthistä lähinnä edullisempaa kosmetiikkaa, enkä yleensä muutenkaan ostele mitään kovin kalliita tuotteita. Kerron seuraavassa mitä ostin viimeksi Victoria Healthistä.

BalmBalm Fragrance Free Face Balm (30 ml) 8,95 puntaaBalmBalmin voidebalmi on hajusteeton ja pääraaka-aineina ovat sheavoi, auringonkukka, mehiläisvaha, jojoba ja kehäkukka. Balmi tasoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Se sopii myös herkälle iholle, sekä käy monitoimivoiteesta ja sopii ihan vauvoillekin. 
Voidetta hierotaan kasvoille ja kaulalle. Voide voi tuntua aluksi öljyiseltä, mutta se imeytyy nopeasti. Sitä voi myös levittää kosteille kasvoille, jolloin voide muuttuu kermamaiseksi. Voide pilaantuu ja

Lue koko postaus tästä