Videoterkut Hop Lopista

 ”Koooska me mennään Hop Loppiin?!”  
Näin raikaa kolmesta suusta joka ikinen kerta, kun ajamme Keravan vesitornin ohi. Ipanat kun sattuvat tietämään sen, että Hop Lop sijaitsee ihan tuon tornin juurella vaikka se ei välttämättä autosta näkyisikään. 
Päätimme H:n kanssa kuluneella viikolla, että kesäloman päättymisen kunniaksi on juuri oikea hetki toteuttaa tämä harras toive ja veimme vuoden odottamisen jälkeen muksut sisäaktiviteettipuistoon leikkimään. Kyllä kannatti!

Me vanhemmatkin saimme ihan tosissaan pyyhkiä hikeä otsalta, kun konttasimme omiemme perässä – toinen toistaan jännittävämpiä reittejä fiilistellen! H toteutti samalla taiteellisia visioitaan ja työsti kivan videonkin meidän hulinoista. Laitan sen tämän postauksen loppuun.

Mun täytyy nyt myöntää rehellisesti että en ole koskaan ollut kovinkaan innostunut näistä lasten aktiviteettipuistoista (syytä tähän en osaa sanoa) , mutta nyt minuakin puraisi Hop Lop- kärpänen ihan tosissaan. Tiistai-iltapäivä oli juurikin oikea ajankohta huvittelulle, eikä liiallista tungosta ollut. Omat lapset alkavat jo olla sen verran isoja, että uskalsimme päästää heidät hetkeksi keskenäänkin kiipeilemään. Kahvilasta on

Lue koko postaus tästä