Vieteristä tehty persoonallinen valaisin


Vieteristä tehty persoonallinen valaisin
Tunnelmallinen seinävalaisin näyttää olevan tämän hetken hitti. Se on usein tehty kauniista maisemakankaasta, johon valot on aseteltu kivasti pilkahtamaan vaikka ikkunoista, tai muuten sopivista kohdista. Maisemat ovat tietysti näin marraskuussa jo hyvinkin jouluisia. Näyttävät kyllä somalta. Minun vieteristä kierrätysperiaatteella toteutettua seinävalaisinta ei ihan voi luokitella somaksi, mutta persoonalliseksi kyllä. 
Tyttären vaihdettua, jo ennen kotoa muuttoa, sänkynsä leveämpään malliin, jäi meille ylimääräinen sänky, josta tuli ensin tuunattua sohva terassille.  Mutta talven säilytystä lasitetulla parvekkeella se ei kuitenkaan kestänyt, joten jäljelle jäi vain nuo patjan vieterit.

Olin suunnitellut patjan vieteristä yrttiseinää, mutta minä ja yritit emme sitten oikein tulleet toimeen ja siitä ideasta oli pakko luopua. Kesäksi tuo vieteri-häkkyrä unohtui pihalle, koska minä vielä sinnikkäästi pohdin muita vaihtoehtoja yrttiseinän totetuttamisesta.
 Syksyn tultua, pyysin miestäni leikkaamaan sängyn vieterin poikki ja päätin poistaa siihen ilmaantuneen ruosteen. Kun ruoste oli poistettu, virittelin siihen Tokmannin Kotikulta-sarjan kausivalot, jotka yhteistyössä sain ja seinävalaisin oli valmis. Ei sen todellakaan

Lue koko postaus tästä