Viherkasvit terassilla

Tämän kevään päähänpinttymänä on ollut,että terassille pitäisi saada paljon viherkasveja.Viherkasveillahan saa helposti kodikkuutta ja kivaa vehreyttä terassille. Ja taitavat viihtyäkin siellä paremmin kuin sisätiloissa.Ainakin minulla tuo muratti ja lankakäynnös suorastaan rehottavat ulkosalla,kun taas sisällä ne kuolevat heti.
Joten muutama kukka sisältä joutui kesälaitumille ;)Tosin ostin pari uuttakin yksilöä…


Minua muuten ärsyttää, kun tuo musta harjanvarsi näkyy tuolta nurkasta.Samoin tuo musta lepotuoli…Mutta tässä on pakko mennä käytännöllisyyden ehdoilla:harja ja lepotuoli on helppo ottaa käyttöön.Jos niitä säilytettäisiin varastossa,eipä olisi varmaan montaa kertaa, kun niitä käytettäisiin.

Laitoin ruohosipulin amppeliin,saa nähdä miten tässä käy.Tuosta olisi ainakin helppo napsaista ruuanlaittoon.

 Uusituttavuus on tämä helmivillakko, vai oliko se hernevillakko…Nämä rottinkiset kukkatelineet on löydetty kirppariltaja taisivat kustantaa peräti euron.Tikapuut on olleet sisällä milloin missäkin, mutta nyt ne saavat olla terassilla ja syksyllä ajattelin virittää niihin tunnelmavaloja.
Kukkakaupassa käydessäni ostin muutaman eukalyptuksen oksan maljakkoon.Tuovat ihanan tuoksun tuohon terassille.

Täälläkin on siis alkanut kesä :)Kauniista kesäpäivistä ja lämmöstä on nautittu pihalla ihan koko rahan edestä.Siksipä terassia on

Lue koko postaus tästä