Vihkikeskustelu papin kanssa

Me oltiin jo viime viikon maanantaina tapaamassa pappia, mutta koska tosiaan aloitin uuden työn pari päivää tuon jälkeen ja olin lauantaina blogimiitissä, niin voin kertoa, että tässä hääjuttujen ohessa ei paljoa ylimääräistä aikaa tai jaksamista ole päivittää blogia. Pahoittelut siitä. 🙂 Kuulin kuitenkin, että tämä aihe kiinnostaisi monia lukea, joten nyt pääsiäislomilla aherran vihdoin tämän postauksen.

Mulla oli siis samana päivänä, kun pappi tavattiin, viimeinen työpäivä edellisessä paikassa, joten vähän emotionaalisesti kuihtunut olo oli ja Visa saikin näinollen vähän meidän puolelta ”vetää” tätä keskustelua eteenpäin.


Meillä vihkikeskustelu papin kanssa oli tuossa eräällä kappelilla. Vaikka kyseinen kappeli sijaitseekin aika lähellä meitä, emme ole kovin uskonnollisia ja näin ollen vierailu kappelilla oli jäänyt välistä ennen tätä. Arvoimme siis hetken aikaa, että mistä pääsisimme sisään, mutta kun menimme vain jostain ovesta sisään, tuli vahtimestari meitä vastaan, joka sitten ohjasi meidät vihkipappimme luo.

Vihkipappimme vaikutti oikein mukavalta naiselta. En usko, että hänen puheensa humoristinen tulee olemaan, mutta

Lue koko postaus tästä