Vihkisormuksen tilaaminen

Käytiin vihdoin lauantaina Tampereella Korus Designin liikkeessä. Tässä on ollut matkalla vähän aikatauluongelmia sun muita, mutta vihdoin melkein kuukauden yrittämisen jälkeen päästiin Tampereelle ja nimenomaan katsomaan potentiaalista vihkisormusta.

Jos mennään vähän ajassa taaksepäin, niin törmäsin tähän kyseiseen Hetki-sormukseen muistaakseni Korus Designin Instagramissa jo keväällä. Kun häihin oli vielä noin vuosi aikaa ja ajatukset vihkisormuksesta vielä vähän hakoteillä, niin lykkäsin sormuksen valintaa myöhemmäksi. Jatkoin kuitenkin sormuksen etsimistä, kun tuolloin en yhtään edes tiennyt millaista sormusta oikeastaan hakisinkaan.


Ajatukset aina kuitenkin palasivat tuohon upeaan Hetki-sormukseen ja lopulta päätin, että nyt mennään kokeilemaan sormusta, että sopiiko se edes kihlan kanssa yksiin! Koska olin aiemmin ollut niin hukassa vihkisormukseni kanssa, oli ehkä hyvä, että menimme näinkin ajoissa katsomaan sormusta, sillä jos se ei olisikaan ollut hyvä, niin minulle olisi jäänyt kuitenkin vielä kahdeksan kuukautta sormuksen etsimiseen.

Lauantaina mentiin Tampereen keskustassa sijaitsevaan pieneen putiikkiin ja heti sisäänastuessa tuli hyvä fiilis! Korus Design on pieni perheyritys, jossa palvelu oli superhyvää

Lue koko postaus tästä