Vihreitä lakkoja

Mulla on tarkoitus ottaa swatchkuvat kaikista tällä hetkellä mulla olevista Picture Polishin lakoista. Tein blogin fb-sivulle kuvakansion kaikille PP swatcheille, mistä niitä on helppo selata. Huomasin yksi päivä sinne kuvia lisätessä, että siellähän ei ole kuvia osasta vihreistä lakoista, jotka kuitenkin hyllyssä majailee. 
Dandelion on ihana, tosi holoisa vaaleanvihreä lakka. Sen koostumus oli aika ohut ja tarvi sen vuoksi kolme kerrosta peittääkseen hyvin. 


Forest on nimensä mukaan rehellinen metsänvihreä (vähän sellainen kellertävä vihreä), jonka seassa on holohitulaa sekä kultaisia glittereitä. Lakkasin kynsille kaksi kerrosta ja näytti peittävältä luonnonvalossa. Kuvassa kuitenkin näkyy epätasaisuutta kerrosten paksuudessa.


Kryptonite on mulle mieluisa tumman vihreä (ehkä vähän sinertävään taittava) holohitulalakka. Kynsillä kaksi kerrosta hyvään peittävyyteen.


Mainitsin edellisessä postauksessa, että joskus saatan kokoeilla swatcheja tehdessä lakkausten päälle joitain leimauksia tai muita koristeluja. Tällä kertaa Dandelion ja Kryptonite saivat päälleen leimat.

Kynsien leimat ovat Moyran parista suht uudesta laatasta, jotka CesarsShoppiin on tullut myyntiin. Kukkakuvio löytyy 91 Spicery ja vesimelonikuoren kuvio 90

Lue koko postaus tästä