Viikkojen viikko ♡

Tällä viikolla on ollut vaikka millaista tilaisuutta ja tapahtunut kaikenlaista. Pressitoimistopäivä, muotinäytöksiä, avajaisia, 
3Kaverin jäätelön lanseeraustilaisuus ja oluttasting sekä Magnum-jäätelön avajaistilaisuus.

Minut valittiin myös arvostetun Green Streetin, Cake Lover-lähettilääksi loppuvuoden ajaksi, huippua! Raakakakut ja muut herkut tulevat tutuksi loppuvuoden ajan. Tästä proggiksesta tulette kuulemaan vielä lisää blogin ja Instagramin puolella.

Uskon vahavasti siihen, että kun teen hyviä asioita ja punnitsen valintojani sekä tekojani niin hyvä kiertää. Mutta jos teen jotain sellaista, jota joudun lopulta katumaan niin paha palaa takaisin eri muodoissaan. Olen joskus miettinyt tyyppejä, jotka koettavat vain kävellä toisten ihmisten yli, silloin olen ajatelut, että kunpa tuon ihmisten ymmärrys laajenisi. Hän on lopulta aivan yllättäen kohdannut asioita, jotka ovat laittaneet hänet polvilleen.
Mieti aina ensin tekojasi, koska aina pyytämällä anteeksi ei saa anteeksiantoa. Elämä kyllä hoitaa sen puolen, se on väistämätöntä.
Siperia ei aina opeta, mutta elämä sitäkin enemmän.

Taidan pian maastoutua kesään, lämpöön ja vihreään, leikin voikukkaa. Sulaisin auringon lämpöön tai sateeseen, olisinkin villi

Lue koko postaus tästä