Viikon varrelta 02

Viime vkko alkoi aurinkoisesti ja aamulenkitkin on koirienkanssa pidentyneet huomaamattaan.
Leivoin pitkästä aikaa mokkapaloja ja ne tekivät kauppansaniin, ettei miehelle jäänyt kuin pari palaa töihin vietäväksi. 
Tiistaina ulkoiltiin ja ihasteltiin ensimmäisiä krookuksia.Jopa koirat ovat hieman ihmeissään, kun yhtäkkiä vaateutusvähentynyt ja lumen alta paljastunut lukuisia hajuja.
Kotona innostuin kylvämään tomaatin ja paprikan siemeniä, vaikkai pitänyt.Päätettiin varata kesäksi puutarhapalsta ja saan sinne istutettuataimia, yrttejä ja ehkäpä vähän kasviksiakin.
Helpottaa hieman sitä ahdistusta kun parveke ei ole käytössä.
Varattiin myös reissu lämpimäänystävä pariskunnan kanssa ja seonkin lähes ainoita varmoja lomasuunnitelmiatoistaiseksi. Keskiviikkona tulin kaupasta kotiin ruusujen ja kookospallossa olevan viherkasvin kanssa.Niitä on myyty ihan K-kaupoissa ja idea on varsin kiva, sain kaipaamalleni keittiön ikkunallevähän vihreyttä.

 
Torstaina  käytiin lenkin yhteydessä tutustumassa puutarhapalstoihin, jotta saatiin vähän kuvaa palstan koosta. 
Ihan reilustihan sinne saa vaikka mitä kasvamaan ja matkakin on niin lyhyt, että voi poiketa vaikka salaattiin hakemassa ainekset lenkkeilyn lomassa.
Hoitelin myös työhön liittyviä asioita ja selän kannalta asiat ovat viimein kääntymässä hyväksi.Kesäkuussa on luvassa myös eka jakso kuntoutusta ja odotan sitä

Lue koko postaus tästä