Viikon varrelta, marraskuu

..Tai en mä enää edes tiedä milloin se on ja milloin pitäis juhlia!?Osa kemuttanut jo viime viikonloppuna, osa 1.11 ja loput kai nyt :DMutta aivan sama, järkkäsin pojille viikon päätteeksi pienet ylläripirskeet, jotka piti sisällään karmaisevia hämäkkejä, rottia, lepakoita ja hirweesti herkkuja ūüėČ
Viikko on ollut aika kiireinen eikä ollut aikaa alkaa sen kummempia väkertämään.Kaksi iltaa meni viikolla leipoessa, kun miehellä oli synttärit ja sain aikaiseksi miehen mukaan parhaimman suklaakakun ikinä-rommisuklaakakun, johon tein itse tryffelinkin.Laitan erillisenä postauksen siitä, jos joku innostuu tekemään.

Posti toi  myös mun synttärilahjan etukäteen, Dermosilin joulukalenterin jonka avaamista pitäisi nyt (muka) kuukausi odottaa, auts.

Luminen talvikin vaihtui viikolla kuivempaan, ei  siitä kauaa ehditty etelässä nauttimaan.Onneksi viikonloppuna luvassa kuivaa ja lämmintä pääsee kunnolla ulkoilemaan.
Onkin mukava viikonloppu edessä, huomenna vieraita, vähän siivousta, shoppailua ja lapsille lupasin että leivotaan ekat piparit ♥
Mitää teillä puuhaillaan?Juhlitteko halloweenia?
Rentouttavaa viikkistä,
Maiccu

Lue koko postaus tästä