Viikonloppu Tallinnassa perheen kanssa

Me vietimme isäinpäivää perheen kesken pienellä matkalla. Meillä oli perjantaina reissu Helsinkiin, joten siitä tuli ajatus mennä viikonlopun viettoon Viron puolelle Tallinnaan. Tällä kertaa otimme paketin, johon kuului laivamatkat, yksi yö laivalla ja yksi hotellissa maissa.

Menomatkalla laivana oli Silja Europa. Se on itselleni tuttu nuoruudesta, jolloin se toimi ruotsinlaivana Turusta. Oli sinne kyllä taidettu muutoksia tehdä, sillä laiva ei ainakaan niin tutulta vaikuttanut. Silja Europa lähti Helsingistä klo 18.30. Aika oli kiva, sillä siinä ehti lapsen kanssa viettää aikaa laivalla ennen nukkumaan menoa. Kävimme syömässä ja poika pääsi leikkipaikalle leikkimään. Toisen vanhemman vahtiessa toinen pääsi kiertelemään kauppoja. Europalla on monipuolinen, tilava leikkipaikka Lottemaa.

Leikkipaikka Tallink Silja Europalla
Lapsi oli oikein innoissaan ”laivahotellista”. Aamulla nukuimme melko pitkään. Laivasta ei onneksi ole kiire pois sillä maihinnousu on klo 10-12 välillä. Me menimme suoraan hotellille. Kirjauduimme sisään ja päätimme ostaa aamupalan hotellista. Tällä kertaa testasimme Tallink -hotellia. Hintaa oli vain noin 10e aikuisilta ja lapsilta

Lue koko postaus tästä