Viikonloppu TurussaMe ollaan oltu aika kovia perheen kanssa menemään. Nyt, kun pojalla on alkanut esikoulu niin halutaan vähän rauhoittaa menemisiä ja saada enemmän rutiinia. Viime viikonlopun vietimme ihan kotosalla. Tai meillä siis kotosalla oloksi luetaan se, että olemme Turussa. Viime viikonloppuna Turun linnan puistossa oli Turun linnan turnajaiset. Ollaan käyty niitä aina katsomassa jos vain kaupungissa satutaan olemaan. Kiva ilmaistapahtuma. Näin korona-aikana vähän tietysti aina mietityttää mihin uskaltaa mennä, mutta tuo on ulkona ja väkeä ei ollut kovin paljoa. Itseasiassa aika vähän.

Meillä pojalla oli yllään Puolan reissulta (muutama vuosi sitten) tuotu ritariliivi, puumiekka ja myös merirosvohattu piti päähän saada kotoa lähtiessämme. Linnan ympärillä on hieman erilaisia käsityöläisiä myymässä ja tällä kertaa ostimme pojalle aamuntähden. Se oli hänen valitsemansa ostos.

Katsoimme hieman juuri alkanutta näytöstä. Alkoi sataa vettä, joten päätimme käydä myös Turun linnassa. Poika kun sinne oikeastaan halusi jo heti, kun linnan näki. Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi ja meillä on hankittuna museokortti. Se

Lue koko postaus tästä