Viikonloppukertomuksia

Viikonloppu.Se on ollut viimeisten kuukausien aikana palauttava asia elämässäni.Olen oppinut nauttimaan kotona oleilusta ja kiireettömyyden tunnusta.
Elämässä on paljon nautintoja, pieniä nautintoja kunhan vaan pysähtyy sen kiireenkin keskellä ja listaa pikaisesti päässään ne hyvät jutut. Elän arkenakin täyttä elämää, se ei ajoitu vain viikonloppuihin. Elämäntyylini on hyvin eteläeurooppalainen, käyn viikollakin syömässä ulkona pari kolme kertaa ja vietän kiireetöntä aikaa ihanien ystävieni parissa. Olen sisäistänyt sen, että haluan nauttia hetkessä ja toteuttaa kivoja asioita aina, kun se on mahdollista. Elämä ei sijoitu vain viikonloppuihin, se on nyt.

Löydän usein itseni perjantai-iltaisin kotoa kissojen kanssa ulkoilemasta ja chillailemasta tai ystävien kanssa illalliselta. Mutta lauantai, se on pääpäivä ja sitä vietetään grillaillen, siemaillen viiniä ja viettäen ystäväiltaa kiireettömästi.Kiireettömyys, se on toisille utopinen käsitys.Kun laskeutuu kiireettömyys moodin ja unohtaa kaiken muun, mm. sen pyykin kerkiää pestä toisenakin päivänä, koska konehan sen pyykin pesee, harva käy enää nyrkkipyykillä. Ajattelee, ettei huomenna ole minnekään kiire, nyt on aikaa

Lue koko postaus tästä