Viikonlopun menovinkki:Elma-messut * Elämää, eläimiä ja ostoksia

Tänä viikonloppuna on Messukeskuksessa Elma-messut.Kävin messuilla jo tänään ihastelemassa eläimiä ja tekemässä ostoksia.Tapahtuma on kaikille eläintenystäville sekä maaseudusta, matkailuista, hyvästä ruuasta, ostoksista ja kädentaidoista kiinnostuneille!
ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtumasta löydät lahjat itselle, perheelle ja pukinkonttiin! Lisäksi tapahtumasta voit ostaa ihania suomalaisia perinneruokia paikan päällä nautittavaksi sekä mukaan.Kädentaito-tapahtumasta löydät uniikit käsityötuotteet itselle ja lahjaksi sekä uusimmat vinkit ja materiaalit omaan tekemiseen. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Suomen käsityöyrittäjät SKYT Ry.OutletExpo on jokaisen shoppailijan unelmatapahtuma, josta löydät mm. vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, sisustustuotteita ja keittiötarvikkeita poistohinnoin.

Lauantaina ja sunnuntaina pääsen lemmikkimessuille, josta teen ostoksia omille pikkukisuilleni.  Siellä voi rapsuttaa, paijata ja silittää lemmikkejä, erikoisempia ja ihan kotieläimiä. Eli tänä viikonloppuna messukeskuksen katon alla on monenlaista tapahtumaa ja kaikkiin näihin pääsen yhdellä sisäänpääsylipulla.Ja John Deeren metsäkoneen esittelijänä voit löytää tutun henkilön.

Ruokaprovinssi tekee kanssani blogiyhteistyötä. Sain heiltä mielenkiintoisen ruokapaketin, josta loihdin ateriakokonaisuuden. Leila´s Hyvät maut tuotekokonaisuudesta löytyy makoisia sinappeja ja toffeelettu-aineksia. Kannattaa ehdottomasti käydä tällä osastolla tekemässä ruokalöytöjä edullisesti. Tarjolla on mm.

Lue koko postaus tästä