Viikonlopun varrelta

Leppoisaa lauantaita ♥
Viikko vierähti aika sukkelaan vaikka olikin pitkästä aikaa normaalipituinen.Ompa ollut ihanaa kun aurinko välistä pilkahdellut hetkittäin ja pikku pakkasta, niin tykkään.
Tänään oltiin vihdoin meidän läheistä luistelukenttää jäädyttämässä ja päästään ehkä luistelemaan useampaan kertaan kuin viime talvena. Muistelen että silloin se jäädytettiin useasti mutta aina pakkaspäivän jälkeen lämpeni ja jää suli, jospa nyt pysyisi edes muutaman viikon.
Oon nyt luvannut itselleni että herkutella saa vain viikonloppuna mutta joka ilta olen iltapalaksi tehnyt tälläisiä terveellisiä herkkuannoksia :)Välillä myös miehelle ja smoothiekulhot  kelpaa myös juniorille. Instassa näitä jo jaellutkin 🙂Eilen käytiin miehen kanssa leffassa kaksin, katsomassa Kaikki oikein.Ihan jees leffa, mutta mä jotenkin odotin enemmän….luksusta, överiä, hauskuutta, oikeastaan kaikkea.Leffa kertoi myös äkkirikastumisen kääntöpuolen, kun ei enää luota kenenkään vilpittömyyteen ja mikään ei tunnu miltään. Tottahan sekin puoli, mutta silti mä oisin nähty mieluummin leffan kertovan ennemminkin sellaisesta hetkellisestä holtittomuudesta ja hurvittelusta kun kerrankin on varaa. Leffa oli siis vähän vaisu mun odotuksiin mutta ihan katsottava

Lue koko postaus tästä