VIIME AIKOINA…

…on saatu nauttia todella ihanista säistä ja jopa jo lyhythihaisessakin on ulkona tarennut ūüôā Onneksi kesä tulee kaikesta huolimatta ja toivottavasti saadaan nauttia paljon aurinkoisista sekä lämpimistä päivistä. Harmillisesti nyt on taas hetken aikaa viileämpää, mutta toivottavasti kesästä tulee kuitenkin lämmin ja saadaan edes siitä nauttia!

… sain varmuuden kesätöistäni, sillä ei ollut varmaa tämän koronan takia, onko töitä ollenkaan minulla nyt tänä kesänä. Onneksi niitä kuitenkin on ja olenkin heti kesäkuun alussa pari viikkoa töissä. Nyt täytyy olla kiitollinen ja iloinen, että on edes vähän töitä, koska kesätyöt ovat nyt todella kortilla.

… olen syönyt mielettömän paljon jäätelöitä ja varsinkin erilaisia uutuus jäätelöitä. Edelleen suosikkini kevään uusimmista jäätelöistä on edellisessä postauksessa mainitsemani Kolmen kaverin vadelma & valkosuklaa -jäätelö, mutta moni muukin jäätelö on yllättänyt minut positiivisesti.

…mieleeni on tulvinut paljon uusia postaus ideoita ja tänäänkin raapustelin muutaman vihkoon ylös. Ihanaa, kun on taas hetkeksi paljon ideoita, joita toteutella! Jos teillä on jotain

Lue koko postaus tästä