Viime aikojen kuulumiset

Huh kuinka nopeasti aika on hurahtanut! Juuri vasta vaihtui vuosi ja nyt on jo helmikuu. Lähiaikoina on tapahtunut ihan hirmuisesti kaikkea. Muutin takaisin Suomeen ja sitä ennen ja varsinkin sen jälkeen elämä on ollut todella kiireistä. Ajattelin kertoilla kuvien muodossa viime aikojen kuulumisista.
1. Ostin uudet silmälasit. Minulla on ollut jo aiemmin käytössä lasit, mutta olen käyttänyt niitä lähinnä luennoilla. Tajusin näköni heikentyneen kunnolla, kun olin kahvilassa ja jouduin pyytämään myyjää lukemaan, mitä kahveja heillä on. Tuo oli hieman nolo tilanne, mutta samalla herätti siihen, että oikeasti tarvitsen ne lasit. Siitä viikko ja sain jo uudet lasit käyttöön.

2. Muutto takaisin Suomeen. Muutin Suomeen takaisin tasan viikko sitten. Tuo muutto ei todellakaan ollut mikään helpoin. Pakkasin kaikki vaatteet ja muut tekstiilit vakuumipusseihin (kiitos kaverilleni vinkistä) ja silti oli hankaluuksia saada kaikki mahtumaan. Jouduin ostamaan yhden ylimääräisen matkalaukunkin. Muutto ei olisi onnistunut ilman kaverini apua, avuliaita taksikuskeja, useita kirosanoja ja naisenergiaa. 

3. Charlesin kanssa

Lue koko postaus tästä