VIIME HETKEN LAHJAT ÄIDILLE

Äidit ansaitsevat minusta joka päivä extra huomiota, mutta aina välillä se pääsee unohtumaan. Oikeastaan aika usein. Monesti tulee myös päiviä jolloin äidin naama on se ärsyttävin ja hänen äänen kuullessaan voi tehdä mieli repiä hiukset päästä ja tunkea ne korviin. Viime vuonna kirjoitin postauksen äitienpäivänä omalle äidilleni ja tänä vuonna puolestaan kirjoitan teille hiukan aikaisemmin omien lahja vinkkieni kanssa.
Itse olen monesti unohtanut lahjan tai vain en ole pystynyt hankkimaan mitään upeaa. Koskaan tosin en ole äitienpäivänä täysin tyhjin käsin ollut. Minulla oli eräs idea mielessä tällä äitienpäivälle, mutta se taitaa siirtyä ensi vuodelle tai lähemmäksi eli äidin syntymäpäivälle, joka on lokakuussa.

NE PERUS LAHJAIDEAT
Kukkakimppu | Tein tämän oikeastaan viime vuonna ja äiti rakasti sitä, sillä hänelle tuli siitä mieleen ajat jolloin olimme veljen kanssa päiväkoti-ikäisiä. Ruoka- tai ihan kukkakaupasta ostetut kukat ovat todella kauniita. Saattavat jopa kestääkin todella kauan kunhan vain jaksaa pitää niistä huolta. Joskus kukkaro ei kuitenkaan anna myöten

Lue koko postaus tästä