VIIME TIPAN DIY ÄITIENPÄIVÄ LAHJAVINKIT

Kun äiti ei ole yhtään askartelevaa tyyppiä ja mummuja sekä isomummuja on 6 kpl ja rahaa on rajallinen määrä. Harmillista että kaikki asustelevat vähän ympäri Suomea joten ei voi tarjota äitienpäiväbrunssia. Mitä tässä kohtaa sitten keksisi kaikille lahjaksi? Kaikille lahjakortit? Interflorasta kukkia? Vai tehdään joku kiva lahja?
Kun meillä on niin paljon mummuja  ( mikä on todellinen onni! ), niin haluaisimme jokaiselle saman lahjan mutta sellainen joka on vielä henkilökohtaisesti juurikin tietylle mummulle. 
Kun joka vuosi on äitienpäivä ja joulu, on mukavaa tehdä kaikille samanlaiset mutta kumminkin erilaiset lahjat. Ettei varmastikaan ketään mummuista pahastu. heh! Olemme antaneet yleensä joululahjaksi Oliverin kuvista teetetty kuvakalenteri ja viime äitienpäivänä taiteilimme taulut sormiväreillä canvastauluihin. ( Tyhjiä canvastauluja myydään mm. Puuilossa, Clas Ohlsonilla ja Hong Kongissa ja kustantavat koosta riippuen 2 € —> hyvän kokoisen taulun saa jo 4€:lla. ). Tämä piristää mummujen mieltä kun lapsi on taitellut juurikin hänelle jotain.

VINK VINK! Sormivärit saa kuivattua canvastaulusta hyvin

Lue koko postaus tästä