Viime vuoden kohokohta: Tapaamassa Jyrki Sukulaa

Viime syksynä olimme Ruoholahden K-Citymarketissa tutustumassa lähi-ja luomutuotteiden lisäksi Merja Kosken kirjoittamaan Onneks on luomua-kirjaan. Tuo päivä oli erittäin merkityksellinen pojallemme, joka pitää kovasti Jyrki Sukulan ohjelmista. Suosikit ovat jo pitkään olleet Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula sekä Sukulan suojatit. Kuppilat kuntoonkin on katsottu kerran jos toisenkin.

Viime vuosi oli meillä erittäin rankka niin koulukiusaamisen kuin erilaisten sairaalassa tehtyjen testien ja tutkimusten vuoksi. Sukulan ohjelmat olivat yksi niistä asioista, jotka kannattelivat arjessa eteenpäin ja tarjosivat meille pojan kanssa yhteistä tekemistä. Sitä ne tekevät yhä.  Viime vuoden kohokohta oli ehdottomasti, että poika pääsi vihdoin tapaamaan arvostamaansa ihmistä.

 

Ruoholahden Lähi- ja luomuruokamarkkinoille

Ensin poika vähän pohti lähtisikö vai ei ja pyysikin ensin minua vain kysymään Sukulalta saisiko nimikirjoituksen seinälleen. Näki selvästi, että häntä jännitti ja muutos arjessakin vähän kaiversi. Tilanne oli kiperä. Halu lähteä oli kova, mutta samalla arjen rutiinien muutos ja ihmisvilinä arveluttivat.

No, lähtöaamuna kysyin uudelleen haluaisiko hän lähteä ja vastaus oli

Lue koko postaus tästä