VIIMEAIKAISIA POSITIIVISIA JUTTUJA


♡ Viimeinen koeviikko lukiossa. Ei enää koeviikkoja eikä oppitunteja tuossa koulussa! Tuntuu niin oudolta, että kohta tää kaikki kolmen vuoden opiskelu on muistoa enää vaan. 
♡ Blogin kirjoittaminen. Pidin yli kuukauden taukoa blogista ja on kyllä ollut niin kivaa palata takaisin kuvailujen ja kirjoittamisen pariin. Vaikka edelleen postaustahti on epätasainen, innostusta kuitenkin löytyy!
♡ Kylpyläviikonloppu. Harmitti vaan tosi paljon, että olin kipeänä niin se rajoitti jaksamista tosi paljon. Mutta eipä siellä onneks kauheesti tarvinnutkaan mitään muuta tehdä kun rentoutua.
♡ Ystävät. Ainahan ne on tärkeitä, mutta tässä kuussa kun lukio tekee todellakin loppuaan, on jotenkin herännyt ajattelemaan kuinka paljon välittääkään ystävistään. Ne on myös viimeaikoina tuonut mulle super paljon positiivisuutta ja auttanut mua millon missäkin!

♡ Uudet tuttavuudet/kaverit. Nykyisten ystävien lisäksi on ollut piristävää saada uusiakin tuttavuuksia. On aina tosi mielenkiintoista tutustua ja viettää aikaa erilaisten ihmisten kanssa.
♡ Spotifyn GRL PWR- soittolista. Oon aloittanut monet aamut viimeaikoina tätä soittolistaa kuunnellessa ja saanut jopa flunssaisenkin

Lue koko postaus tästä