Viimeisimmät jutut!

Bongasin ystäväiseni Outi’s life blogista kivan jutun ja päätinpä tekaista lämpimikseni minäkin tämän hommelin. Jee Outin kanssa meillä on muuten syöminki-ja leffatreffit vihdoin. Outi on ekoja blogiystäviä ja jonka kanssa ollaan viestitelty kaikki nämä vuodet ja vihdoin saatiin aikaiseksi oikein kaksinolotärskyt! Kivaa. <3En väitä, että mitään uutta olisi tulossa tällä saralla, mutta toteutetaanpa nyt haaste ja onhan aina mahdollista, että joku eksyy tänne elämänsä ensimmäistä kertaa juuri tänään. 
Viimeisin viesti: Whatsupp ja Mese on pullollaan vaikka mitä kivoja viestejä, mutta eilen viestiteltiin Disney mukikamun kanssa ja tässä meidän viimeiset viestit. Näistä tulee vaan niin hyvälle mielelle ja on se on ihana tunne, vaikka ei toista tunne, se kaikki lämpö ja sydämellisyys on käsinkosketeltavissa. 
Viimeisin ruoka: Eilen tuli tekaistua pitsaa ja sinne tuli heiteltyä kaikkea mitä kaapista löytyi eli jämiä. Eli sanoisinko sitten, että tein jämäpitsaa. 
Viimeisin itku: Itkin ilosta eli naurusta, nähdessäni lapsuudenkamuani viime lauantaina. Söimme susheja ja höpötimme ja nauroimme sushipaikassa 3,5

Lue koko postaus tästä