VIIMEKSI MINÄ

Ihanaa torstai iltaa – tai kohta jo kylläkin öitä ♥ Tämä kesä on monissa blogeissa ollut täynnä lukuisia eri haasteita. Koskaan ennen minunkaan blogista ei ole tainnut löytyä näin paljon haasteita kuin nyt tänä kesänä. Tällä kertaa tartun viimeksi minä– blogihaasteeseen. Let´s do it!

Viimeksi minä innostuin… kun löysin Filan kuuluisat pappalenkkarit olevan vielä parissa kaupassa oikeassa koossani myynnissä. Nyt enään vain pikainen harkinta , tilaus napin painaminen ja paketin saapumisen odottelu jäljelllä! Sellaiset kengät nimittäin olisivat varmasti mukavat ja nyt kun kesätöissäkin olen käynyt niin mikäs siinä!

Viimeksi minä nauroin… kun juttelin parin kaverini kanssa vain noin muutama minuutti sitten. Hauska keskustelu oli jälleen käynnissä 🙂 

Viimeksi minä ilahduin… uusimmasta Sportamoren paketista, jossa saapui muutama uusi urheiluvaate. Kaikki tällä kertaa sopivat miulle kuin nenä päähän eikä palautus rumbaan tarvinnut ryhtyä! 

Viimeksi minä päätin…, että nyt alkaa todellinen sokerin vähentäminen. Kesän aikana olenkin alkanut pikku hiljaa vähentämään jo sokerin käyttöä ja onnistunutkin jopa siinä. Syksyllä

Lue koko postaus tästä