Viininpunaista ja vaaleanpunaista

Jumper – Jack Wills I Dress – Jack Wills I Bib collar – River Island I Handbag – LV I Socks – Jack Wills I Shoes – Clarks
Ah, onpa ihana katsoa näitä kuvia  ja tietää, että olen käynyt kampaajalla näiden jälkeen. Mun otsatukkani oli päässyt kasvamaan jo aivan liikaa, ja oli vielä harvinaisen littana näissä kuvissa. Kuvat eivät siis ole ehkä niitä omia suosikkejani, mutta asusta tykkäsin kyllä paljon.
Odottelen jo kovasti kevättä ja värikkäämpää värimaailmaa. Olin suuntaamassa ystäväni syntymäpäivän brunssille, joten vaalenpunainen oli värivalintani. Valitsin alkuun ylleni tämän Jack Willsin lappuhaalarimekon. Ostin tämän jo syksyllä, jolloin kuvittelin sen olevan lähinnä syksyinen vaate. Syksyllä ja talvella pukeutumiseni värimaailma on paria astetta tummempi kuin kesäisin. Pidin tätä mekkoa tosiaan semmoisena, jonka yhdistäisin vain talvisiin tummiin paitoihin, mutta onnekseni tajusin, kuinka kivalta se näyttäisi myös vaaleanpunaisen kanssa. Tämä villapaitahan on todellisuudessa cropattu, mutta se on juuri riittävän pitkä tämän mekon kanssa käytettäväksi.
Jotta saisin asuun vähän lisää kerroksia ja kiinnostavuutta,

Lue koko postaus tästä