Viisi kiitollisuuden aihetta

Sain Maikulta Mansikoita ja vaahtokarkkeja -blogista haasteen viidestä kiitollisuuden aiheesta omassa elämässä. Kiitos Maikku! Minähän rakastan kaikkia tällaisia blogihaasteita ja tartun niihin mielelläni oli minut sitten haastettu tai ei.

1. Terveys
Terveys on kullanarvoista. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tärkeämpää terveyden ja vireyden ylläpitämisestä ja edistämisestä tulee. Olen suoraan sanottuna ollut aika tavalla luulosairauteen taipuvainen, koska pelkään tavattomasti vakavia sairauksia johtuen etupäässä siitä, että läheltäni on poistunut useampi henkilö vakavan sairastumisen myötä ja aivan liian varhain. Nykyään pyrin asennoitumaan myönteisemmin, mikä ei aina ole helppoa, mutta silti erittäin tarpeellista. Hyvään terveyteen kuuluu myös mielenvireys, ja kuten kaikki tievätkin, hyvä fyysinen terveys kulkee käsi kädessä henkisen terveyden kanssa.  Pyrin pitämään itsestäni huolta kaikin puolin terveellisillä elämäntavoilla.

2. Minä itse
Laitan tähän nyt ihan itsekkäästi oman itseni. Olen kiitollinen siitä, että olen jaksanut tsempata elämässä eteenpäin, vaikka välillä on ollut todella vaikeita aikoja ja ”syviä vesiä”. Olen kuitenkin aina jaksanut uskoa ja luottaa siihen, että ”uusi päivä

Lue koko postaus tästä