Viisi paikkaa, joissa haluaisin käydä

Tällainen haaste on kiertänyt jo jonkin aikaa blogeissa, ja ensin mietin, että aika paljon on tullut maailmaa koluttua, enkä edes keksinyt, missä vielä haluaisin käydä. Tarkemmin miettiessä voisihan sitä ainakin parissa uudessa paikassakin käydä koluamassa. Tosin kaikista mieluiten lähtisin ehkä taas Etelä-Afrikkaan, jossa töiden vuoksi ja lomillakinkin on tullut hypättyä.
Kuva: tripsavvy.com1. Intian Kashmir. Vaikka Intiassa on tullut juostua pitkin poikin töitten(kin) takia, teki joskus aikoinaan TV-sarja nimeltä Kuningattaren jalokivi (The Jewel in the Crown) sai kiinnostumaan tästä Intian pohjoiskolkasta.

Vaikka Intia onkin ärsyttävän meluisa ja ruuhkainen, on mielikuva esimerkiksi Srinagarista ihan erilainen. Todennäköisesti varmaan kuitenkin tulisin pettymään, jos siellä kävisin. Turvallisuustason kanssakin lienee edelleen vähän niin tai näin.

Kuva: bhutanswallowtail.com2. Bhutan. Tässäkin on kyseessä joku vanha päähänpinttymä. Himalajakin on nähty, mutta Bhutaniin tekisi mieli katsomaan paikallista meininkiä. Onko siellä niin onnellista porukkaa kuin väitetään? Trekkailusta en ole kiinnostunut kuitenkaan, eikä se tällä turvonneella nilkalla nyt onnistuisikaan.
Kuva: meganstarr.com3. Longyearbyen. Tässä taas hinkukohde, jossa

Lue koko postaus tästä