Viltsu ja Inspiration


Moikka,
Olen Viltsumari, lifestyle-bloggaaja ja aktiivisomettaja Kuopiosta. Vaatekoko on pari numeroa alle jätesäkki ja ikää on vasta himpun yli 40 vuotta, joten elämän tarjoamat mahdollisuudet ovat vielä pitkän aikaa edessäpäin. Useampi ovi on vielä avaamatta, kiinni laittamatta ja myös osa on ovia, jotka eivät ole minulle edes tarkotettuja. Tästä syystä jokainen aamu on mahdollisuus ja jokainen ilta hiljennyn miettimään, mistä olen kiitollinen tänään.

Minulle tärkeää vaimoni (Murunen) ja aikuisen poikani lisäksi ovat myös 2 kissaamme -Luis ja Carlos, sielukkuus ja henkisyys, meditoinnin eri muodot, runot, luonto, luovuus ja räiskyvät värit. Olen myös jäsen Amnestyssa ja Suomen erityisherkät ry:ssä. En hyväksy eläinkokeita, valehtelua, nettikiusaamista, rivienvälistä lukemista jne. Turhat syytökset ja se, ettei osata myöntää olleensa väärässä tai se, ettei kiitos-sanaa käytetä, ovat jotain, mitkä aina vaan hämmästyttävät.


Seison sanojeni takana niin live-maailmassa kuin nettimaailmassakin. Teen minkä lupaan ja jos este ilmenee, kierrän esteen, kapuan sen yli vaikka sitten kompuroiden, tai kerron suoraan, etten pysty

Lue koko postaus tästä