Viltsun positiivisuuskalenteri luukku 7: Ne muut


Aivan uskomatonta, kuinka nopeasti  aika kuluu. Nyt viikko on lopussa ja samoin Viltsun Positiivisuuskalenterikin. Positiivisen asenteen saaminen elämäntavaksi ja sen ylläpitäminen on pitkä prosessi ja eihän sitä viikossa pysty postaus päivässä-vauhdilla käymään läpi täysin. Siksi suurin työ jääkin sinulle.

Heti alkuun haluan kiittää sinua mukana olosta. Älä kuitenkaan vielä lähde pois, sillä vielä on tämän päivän postaus jäljellä. Tämän jälkeenkin blogi jatkaa olemassa oloaan, joten myös tähän teemaan tullaan palaamaan. Onhan positiivisuus yksi Inspiksen  pääaiheista.


Tänään puhutaan itsemme sijaan niistä muista ihmisistä ja ehkä jopa koko luomakunnasta, koko universumista. Kyllä, positiivisuus ON suuri asia.

Niinkuin ei kynttilän valokaan siitä himmene,
että sen liekillä sytyttää toisenkin kynttilän, niin ei myöskään sinun valosi himmene siitä, että kannustat ja autat muita. Hymy tai kaunis kommentti ei ole sinulta  itseltäsi pois, mutta saattaa pelastaa sen toisen päivän. Sitäpaitsi positiivisuus palaa takaisin.
Niinkuin negatiivisuuskin.
Tästäkin syystä on tärkeää mieluummin laskea kymmeneen ihan oikeasti, se nimittäin auttaa rauhoittamaan omaa mieltäsi, eikä suustasi

Lue koko postaus tästä