Vimman Pandaperhe ja raskausmekko?

Ompelin Vimman  kankaasta  jokapaikan mekon lempimekon kaavalla
Ihastuin kovasti Vimman Pandakuvioiseen kankaaseen.  Ompelin siitä lempimekon, mutta onkohan sen malli minulle ihan väärä?

Mummi tuli katsomaan lapsia, niin pääsimme miehen kanssa kahdestaan ulos. Kävimme Laajavuoressa kylpylässä ja Muang Thaissa syömässä. Äkkiä ylös ja ulos sillä oli vain aamupäivän verran aikaa. 
Pandaperhe-kankaassa on vähän sinistä ja punaista, joten laukkuni sopii siihen niin hyvin. Kengät Andrea Conti klik* ja takki Rocke’n blue klik* ja laukku Tommy Hilfiger.
Ompelin taas jotakin itselle. Nyt vuorossa oli Vimman Pandaperhe-trikoo, jota saa nyt edullisesti. Olin kankaasta tekemässä leggareita tytöille, mutta kuvio alkoi kutkuttamaan omaa silmään niin, että siitä tuli uusi lempimekko. Tietenkin asiaa helpotti se että postista tuli metrin sijaa  1,5 metriä kangasta ja näin oli kuulema tullut muillekin. Jes! Kiitos Vimma!

Muistatte varmaan ensimmäisen lempimekkoni klik?  Nyt sitä samaa käyttäen tuli myös vähän pidempi malli.  En tiedä oliko pidennys onnistunut, sillä kahdesta suunnasta tuli tämä mekko päällä kysymys olenko pieniin päin.

Lue koko postaus tästä