Vinkit matkalle mukaan pakattavista kosmetiikkatuotteista


Vinkit matkalle mukaan pakattavista kosmetiikkatuotteista

Näin juhannuksen alla moni on jo matkalla tai tekee viime hetken pakkaamisia, ennen suuntaamistaan mökille. Juhannus voi olla erilaista viettää myös kaupungissa tai lähteä pois suomesta ja viettää se jossakin kaukana perinteisestä keskikesän vietosta. Itselle käy kumpi vaan vaihtoehto, mutta tärkeintä on osata valita oikeat kosmetiikkatuotteet mukaan. 

Palaan hieman yli viikon takaiselle Riikan matkalle, mihin pakkasin mukaan hiukan liikaakin kosmetiikkaa. Mutta hei, koskaan ei voi tietää, jos sattuisi tarvitsemaan jotakin tärkeää, jota ei ole älynnyt pakata mukaan. Hieman tietysti harmitti laukun paino, mutta onneksi laukussa oli pyörät. 

Kaupunkimatkalla
Esittelen tässä nyt kuitenkin ne tärkeimmät tuotteet, joita käytin Riikan matkalla ja ensimmäisenä on tietysti tuoksu, joka on uutuus Paco Rabanne Lady Million Lucky, eau de parfym. Tuoksu on itsevarman, riskejä kaihtamattoman ihmisen tuoksu, jossa santelipuu yhdistyy viettelevään jasmiiniin. Tuoksu aukeaa vadelmalla. Sydäntuoksussa on ruusua, jasmiinia ja hasselpähkinää. Pohjatuoksu on samettisen pehmeä hunajan, santelipuun, seetrin ja kasmir-puun yhdistelmä. 

Tuoksupullon koko on myös ratkaiseva,

Lue koko postaus tästä