Vinkki: KOM-teatteri/ravintola & My Baby-näytelmä

KOM-teatterin rafla ja komedia tulevaisuuden perheestä, My Baby-näytelmän kävimme katsomassa Ikkunalla-blogin Annukan. Suosittelen näytelmää, käykää katsomassa ja naurakaa! Naura tekee hyvää sielun lihaksillekin.

Nauraminen ja positiiviset ajatukset tekevät elämästä paremman. Niitä ei voi koskaan korostaa liikaa. Sanotaanhan, että aika kultaa muistot, niin hyvässä kuin pahassa. Mutta ei sen tarvitse niin mennä. Valittaminen on helppoa, mutta kiitollisuus vaatii harjoittelua. Kiitollisuudesta ja onnellisuudesta voi tulla rutiini, joka maustaa jokaista päivää. Ja ne huonot hetket ovat niitä välähdyksiä.

Päivät ovat olleet raskaita, mutta suloisiakin ja ruskaisen oranssisia. Eilen kiedoin ensimmäistä kertaa paksumman villakangastakin ympärilleni. Heilutin helmoja, kiiruhdin paikasta toiseen letti suorana, varasin kampaaja-ajan ja hukkasin ajatuksen. Loppupäivän töiden jölkeen vietän sohvan syleilyssä kirjan kanssa kissa kyljessä kiinni, tarjoilen ystävilleni illallista ja odotan myrskyä.
Tästä My Baby-näytelmässä on kysymys:
​Start up -yritys Glowheadz on kehittänyt palveluita, joilla kuka tahansa voi tilata ihanasti kotia hoitavan MyMom-äidin ja käsistään kätevän MyDad-isähahmon. Yritys on osannut vastata ihmisten tärkeimpiin tarpeisiin teknologian täyttämässä arjessa. Palveluperheen pitää kuitenkin

Lue koko postaus tästä